Harden-RPG

Comunitatea recruteaza servere de SA:MP/Cs 1.6 /CS:GO/Si multe altele
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Regulament Leaderi

In jos 
AutorMesaj
What_The_Fuck
FondatorServer
FondatorServer


Mesaje : 11
Data de inscriere : 15/01/2016
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Regulament Leaderi    Dum Ian 17, 2016 12:36 pm

Regulament Lideri


LVPD, Hitman Agency , Firemen & Paramedics, Grove Street, Ballas ,

LSPD, FBI , NG , News Reporters, School Instructors, Taxi Cab Company, Los Aztecas, Los Vagos


Comportament și activitate

- ca şi lider, trebuie să aveţi un comportament exemplar atât în faţa membrilor voştri cât și în fața celorlalți jucători.
- nu este permisă folosirea limbajului jignitor la adresa oricărui membru al comunităţii.
- este interzis să faceţi spam, indiferent de chat.
- nu sunt permise glumele de prost gust.
- nu aveţi voie să vă certaţi pe (/lc).
- indiferent de factiune dar in special cei din mafii nu mai au voie cu injuraturi pe /f, /r, /d, sau orice alt chat. Referitor doar la cei din mafii, puteti sa glumiti intre voi pe /f, dar in limita bunului simt.
- vă este strict interzis să împărțiți contul din joc sau de pe forum cu vreo altă persoană.
-- parola contului dumneavoastră nu trebuie cunoscută de nimeni altcineva.
-- dacă se dovedește că ați încălcat această regulă veți fi scoși din funcție fără avertismente în prealabil.
- orice Lider are obligația de a fi activ pentru a-și administra facțiunea.
-- nu impunem un număr minim de ore pe zi însă activitatea voastră trebuie să se reflecte atât în joc cât și pe forum.
-- în cazul existenței unor probleme faceți o Cerere de Inactivitate.Durata ca lider

1. Durata minimă în funcția de Lider trebuie să fie de cel puțin 2 luni de zile, altfel se va acorda o pedeapsă în funcție de durata în care a fost lider (0-7 zile: 30, 14-21 zile: 20FP, 21-35 zile: 10 Această pedeapsă se acordă fie că respectivul Lider a renunțat de bunăvoie, fie că a fost înlăturat din funcție.
2. La trei avertismente primite la funcția de Lider veți fi înlăturat din ea cu Faction Punish 40 dacă aveți cel puțin 2 luni de zile ca Lider.
2.1. un avertisment verbal este echivalentul a unei jumătăți de avertisment.


Reguli invite/uninvite membrii

1. Orice membru al facțiunii dumneavoastră trebuie să fi făcut aplicație pe forum și să fi trecut testele impuse de facțiune [regulament + altele].
2. Un Lider are dreptul de a-și alege dintre aplicanți persoanele pe care le consideră că merită să facă parte din facțiunea sa.
2.1. acest lucru nu vă permite să acceptați persoane cu aplicații extrem de simpliste sau făcute în batjocură în schimbul persoanelor care își dau interesul când scriu aplicația.
2.2. cei care acceptă persoanele pe care le cunosc cu astfel de aplicații slabe în favoarea celor fără experiență dar cu aplicații mult mai bune vor fi sancționați cu un avertisment la lider sau automat cu înlăturarea din funcție.
2.3. fiecare aplicație respinsă trebuie susținută de un motiv concret și real astfel încât jucătorul să știe ce trebuie să îmbunătățească la următoarea aplicație; dacă oferiți motive banale sau incorecte veți fi sancționați.
3. Singurele persoane cărora le este permis să efectueze teste cu noii aplicanți sunt membrii cu Rank 4+.
3.1. cei acceptați pentru teste vor susține un test de cunoaștere a regulamentului și informații privind facțiunea.
3.2. se vor adresa între 10 și 20 de întrebări relativ complexe; testerii au obligația de a ține o evidență cu dovezi foto sau video pe parcursul testelor din regulamente timp de 7 zile. Această evidență trebuie să conțină dovezi cu toate persoanele testate, a întrebărilor adresate acestora și a răspunsurilor oferite de ele. Dovezile nu le vor publica niciunde decât la cererea unui lider sau admin. În cazul în care se solicită aceste dovezi și nu există, membrul responsabil cu testul va fi demis și se vor stabili măsurile necesare pentru persoana cu care a dat testul. În cazul în care testul este dat în mod incorect se vor aplica aceleași sancțiuni ca mai sus.
3.3. se va susține și test practic în cazul în care se consideră necesar, aici nefiind nevoie de o evidență. Testele practice pot fi, de exemplu: o simulare de live, duele, prinderea unui criminal, îndeplinirea unui contract, livrarea unui pasager într-un anumit loc într-un timp cât mai scurt, conducând regulamentar, etc.
3.4. nu trebuie să existe discriminări sau diferențieri de niciun fel între jucătorii cu același nivel de experiență ori a jucătorilor străini.
3.5. fiecarui jucător acceptat trebuie să i se ofere suficient timp să susțină testele și să aibă cu cine să le susțină; cel mult 48 de ore de la acceptarea aplicației. De preferat precizați-le o persoană de contact și un interval orar la care se pot prezenta.
3.6. testul teoretic se va da din postura de civil (fără facțiune) a candidatului, iar dacă acesta trece proba teoretică, va primi invite pentru proba practică. Dacă trece și proba practică va rămâne în facțiune, iar dacă o pică, va primi uninvite fără FP.
4. Un Lider are obligația de a-și sancționa membrii în mod corect atunci când aceștia încalcă regulile serverului sau ale facțiunii.
4.1. favorizarea anumitor membrii în caz de reclamații pe forum sau prin PM de la alți membri se va sancționa cu un avertisment la lider sau înlăturarea automată din funcție.
4.2. favorizarea sau discriminarea anumitor membri în cadrul facțiunii se va sancționa cu un avertisment la lider sau înlăturarea automată din funcție.
4.3. în cazul în care un membru primește ban 5 zile sau mai mult, sunteți obligați să așteptați 3 zile de la primirea banului să vedeți dacă acesta primește unban în urma unei reclamații/cereri de unban. În caz că nu primește unban după 3 zile de la primirea banului, îl puteți demite.
5. Orice membru care nu are minim 2 săptămâni în facțiune va fi demis cu Faction Punish 40.
6. Se acordă [/uninvite] fără Faction Punish membrilor care au cel puțin 2 săptămâni și își depun cererea de demisie fără a avea reclamații la activ.
6.1. înainte de a demite sau promova un membru verificați ce reclamații are și răspundeți la ele.
6.2. acordați toate sancțiunile care trebuie să le primească înainte de a-l demite sau a-l promova.
7. Jucătorii cu conturi multiple (cei care dețin mai multe conturi) nu li se permite să fie cu mai mult de un cont în aceeași facțiune.
7.1. întrebați-vă membrii care au astfel de conturi și cu care cont doresc să rămână în facțiune; dacă aflăm că aveți astfel de conturi atunci ambele conturi ale respectivului jucător.
8. Nu se permit inactivități mai mari de două săptămâni. Asta include și inactivități secționate, însemnând că face inactivitate 5 zile, joacă 3 și face iar inactivitate.
8.1. membrii cu o inactivitate mai mare de 3 zile fără a fi anunțată pe forum trebuiesc demiși deoarece ocupă locuri aiurea în facțiune. Dacă după cel mult 5 zile de inactivitate neanunțată nu sunt demiși din facțiune veți fi sancționați cu un avertisment la lider.
8.2. membrii cu inactivitate neanunțată vor fi demiși cu FP 40/40 dacă nu au minim două săptămâni în facțiune iar daca au minim două săptămâni în facțiune vor fi demiși fără FP.
8.3. fiecare membru, indiferent de rank, poate avea maxim 14 zile de inactivitate pe lună.
9. În cazuri speciale se poate acorda Faction Punish 40 și membrilor care au peste 2 săptămâni în facțiune.
9.1. membrii banați pentru coduri sau moduri grave interzise, respectiv banurile de 30 de zile, vor fi demiși întotdeauna cu FP 40/40.
9.2. contactați un Admin 4+ pentru a primi aprobare pentru astfel de situații care considerați că merită sancționate astfel.
10. Excluderea unui membru din facțiune se face numai pe bază de dovezi clare.
11. În cazul în care un lider demite toată facțiunea cu FP, acesta primește ban 60 de zile.


Reguli de înlăturare avertismente (FW) și avertismente verbale (AV)

- un FW se scoate după minim 10 zile din momentul în care membrul a fost sancționat.
- un AV se scoate după minim 1 săptămână din momentul în care membrul a fost sancționat.
-- un avertisment verbal este echivalentul a unei jumătăți de avertisment. Dacă un membru primește două avertismente verbale va fi sancționat cu un FW.
- pentru înlăturarea unui FW sau AV se va lua în considerare comportamentul membrului, nu doar durata minimă precizată mai sus.
-- dacă membrul respectiv tot nu are un comportament corespunzător înseamnă că nu merită să facă parte din facțiune și nu merită să i se șteargă sancțiunile.
- nu aveți voie să cereți bani pentru scoaterea avertismentelor sau avertismentelor verbale.


Promovarea membrilor în rank

- rank down se dă doar dacă aveţi un motiv bine întemeiat.
- dacă consideraţi că un membru nu e pregătit de rank up după ce are timpul necesar, nu sunteţi nevoiţi să-i daţi.
- cine este prins că dă rank 4 sau 5 unui membru pentru a da /war în acel moment şi dupa îl scoate va primi lider 0 fara avertismente + FPunish 100.
Rank 1->2: minim o săptămână în facţiune.
Rank 2->3: minim o săptămână de la ultima promovare.
Rank 3->4: minim 2 săptămâni de la ultima promovare.
Rank 4->5: minim 2 săptămâni de la ultima promovare.
Notă: În cazul în care un membru primește un avertisment (FW), acestuia i se mai adaugă 4 zile la numărul minim de timp care trebuie să-l aștepte pentru a avansa în rank.
-- fiecare avertisment (FW) se adaugă 4 zile. Dacă primește două avertismente i se vor adăuga 8 zile pentru avansare.
- dacă un membru are rank 6 şi ia rank down, acesta va primi rank-ul care îl are în funcție de zilele sale în facțiunea respectivă.


Subliderul

- orice Lider are dreptul să-și aleagă maxim un Sublider.
-- un Lider nou în funcție își poate aduce primul Sublider din afara facțiunii sale sau promovând orice membru actual din facțiune.
-- următorii Sublideri trebuie să fie obligatoriu un membru de Rank 3+ din propria facțiune.
-- excepția de la această regulă este atunci când Subliderul dumneavoastră este promovat la statutul de Lider într-o altă facțiune.
-- puteți fi ajutați de către Sublider în administrarea facțiunii la care sunteți Lider însă majoritarul muncii trebuie făcut de către dumneavoastră.
-- orice greșeală majoră a Subliderului poate avea consecințe directe asupra funcției dumneavoastră de Lider.
- dacă v-ați ales la începutul carierei de lider un sublider din afară iar după câteva zile îi dați down, urmatorul sublider trebuie să fie obligatoriu un rank 3 din facțiune.
- odată ce sunteți la începutul carierei de lider și ați ales un sublider, nu aveți voie să vă răzgândiți și să dați sublider altui jucător din afară, în caz contrar, avertisment la lider sau chiar lider 0.
- nu aveți voie să vă schimbați subliderul ca șosetele, adică des, în caz contrar, avertisment la lider sau chiar lider 0.


Alte reguli importante:

- dacă un membru al facţiunii a primit FWarn, nu aveţi voie să îi scoateți acel FWarn decât după 10 zile de la primirea acestuia.
- fiecare Lider are obligația de a respecta Regulamentul Serverului, Regulamentele Facțiunii sale cât și să aplice sancțiunile corecte pentru încălcarea acestora.
- un Lider nu are voie să facă reclamație unui alt Lider.
-- în cazul în care există motiv de reclamație se va contacta prin PM un Admin 4+ cu motivul și dovezile necesare.
- nu este permis să se dea Wipe la membri fără un motiv extrem de serios și ca o ultimă soluție.
-- dacă cineva primeşte lider, este strict interzis să dea wipe.
-- se acordă Wipe numai prin aprobarea unui Admin 4+.
- liderilor le este interzis să joace pe alte conturi pe același server.
- dacă cineva a facut o plângere la „Raporteaza un membru" trebuie să aştepte răspunsul (dovada), în caz că mai face un post in plus, plangerea se va anula.
- nu aveţi voie să modificaţi nici un topic de pe forum din cadrul facţiunii voastre. Dacă doriţi să modificaţi ceva, trebuie să aveţi permisiunea unui coordonator.
- liderii care se pun AFK fără /brb [MOTIV] vor primi un avertisment la lider.
- nu aveţi voie să jucaţi pe alte servere, în caz că sunteţi prinşi veţi primi lider 0.
- dacă un lider de facțiune pașnică are job ILEGAL, acesta va primi avertisment la lider.
- dacă un lider de mafie nu poate să ajungă la supremație și nu a spus unui coordonator acesta o să primească avertisment.
- dacă cineva face reclamație unui membru, indiferent de facțiune, dovezile nu mai sunt valabile daca au depasit 24h (ore).
- dacă sunteți inactiv pe o perioadă de timp, nu aveţi posibilitatea să vă ocupaţi de facţiune şi aveti nevoie de un suplinitor, acel suplinitor va fi subliderul facţiunii. Cât timp sunteti inactivi el va prelua rolul de lider. În cazul în care nu aveţi un sublider şi nu are cine să vă suplinească, de facţiune se va ocupa un coordonator de lideri.
- liderii care au peste 2 luni in functie, pot avea sansa la functia de asistent.
- la 3 rapoarte consecutive realizate fără nicio greșeală se va scoate un avertisment de la funcția de lider.

Forum

- nu aveți voie să modificați topicul cu Regulamentul General (standard) al facțiunii, nici măcar să-l editați.
-- toate editările necesare se vor face tuturor facțiunilor în același timp de către un Admin 4+.
- modificarea topicurilor din cadrul facțiunii la care sunteți Lider se face numai prin aprobare de la un Admin 4+.
- topicurile nu se șterg, ele se mută în secțiunea Coșul de Gunoi a forumului.
-- topicurile făcute aiurea de membrii comunității în secțiunea facțiunii la care sunteți Lider pot fi mutate direct fără aprobarea unui admin.
- topicurile importante ale facțiunilor precum: Aplicații, Raportează un Membru, Regulament, Anunțuri și așa mai departe trebuie să fie permanent puse ca Pinned.
- nu permiteți membrilor să facă spam în topicurile facțiunii, în special în cel de Discuții între Membri.
-- eventual închideți topicul dacă se face prea mult spam, raportați posturile cu pricina și sancționați membrii respectivi în joc.
- atunci când acceptați/respingeți pe cineva aveți obligația să menționați motivul.
-- trebuie să menționați minim 2 motive pentru care acel jucător a fost respins/acceptat.
Sus In jos
http://hardenrpg.hitforum.ro
 
Regulament Leaderi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Harden-RPG :: Server Official Harden RPG :: Cereri-
Mergi direct la: